Zo doen we dat

1. Elkaar ontmoeten

Wij vinden dat IT voor jou moet werken en niet andersom. Zodat jij je volledig kunt richten op je business. Daarom willen we je organisatie persoonlijk leren kennen. Hoe zien de werkprocessen eruit? Wat zijn je ambities? Hoe is IT nu geregeld? Als we die vragen samen hebben beantwoord in een adviesgesprek weten we wat jouw organisatie nodig heeft. We geven je hierna een advies op maat zodat je direct weet hoe de nieuwe digitale werkplek eruit gaat zien. 

2. Afspraken maken

Als we het samen eens zijn over de gemaakte plannen leggen we onze afspraken vast. Dit doen we in onze ‘Statement of Work’. Dit is een overeenkomst waarin we de inhoud van onze samenwerking duidelijk en helder maken voor beide partijen zodat we weten wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Alles wat van belang is voor een goede samenwerking vind je hierin terug.

3. Implementeren

We leveren een overzichtelijke projectplanning aan zodat je weet wanneer we wat gaan doen. Wel zo makkelijk. De medewerkers kunnen gewoon doorwerken en ondertussen richten wij de nieuwe digitale werkplekken compleet van A tot Z in. Hierna kunnen we over naar de nieuwe werkplek. Uit ervaring weten we dat ondernemers dit een spannend moment vinden echter door onze heldere communicatie en strak geregisseerd migratieplan ondervinden de medewerkers minimaal hinder van onze werkzaamheden. Hierdoor kunnen ze snel aan de slag op hun nieuwe werkplek.  

4. Trainen en informeren

Voor de livegang van de nieuwe werkomgeving geven we een eenvoudige gebruikerstraining aan de medewerkers. Op deze manier is het helder wat men kan verwachten van de nieuwe werkplek. Onze digitale werkplek is eenvoudig in gebruik, dus inloggen? Zo gepiept.

5. Complete ontzorging

Wij beheren de hele IT omgeving. Dit doen we met slimme software. Zo kunnen we storingen voorkomen en zorgen we dat medewerkers altijd en overal gebruik kunnen maken van de digitale werkplek. Wij zijn sterk in preventief beheer.

Gratis adviesgesprek inplannen

De kracht van MAUS is klantgerichtheid, service en een persoonlijke benadering. Zo kunnen we je beter adviseren en dit maakt het contact persoonlijker. Plan hieronder een gratis advies gesprek in of neem direct contact met ons op.