Wij zijn Maus, aangenaam!

Ben je op zoek naar de digitale werkplek van morgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij brengen jouw IT omgeving simpel en snel naar de cloud en zorgen dat alle medewerkers altijd kunnen werken en samenwerken. Vanaf elk apparaat. Overal ter wereld.

Wat we doen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de IT omgeving op orde te hebben. Zo kunnen de medewerkers optimaal presteren en verloopt contact met je partners, klanten en leveranciers feilloos en efficiënt. Wij leveren digitale werkplekken waarmee je altijd en overal kunt werken en samenwerken; op kantoor, thuis en onderweg. We staan voor je klaar met een advies op maat, slimme oplossingen en persoonlijke support. 

Met de diensten van Microsoft 365 Business bieden we je naast de standaard Office apps (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), vele extra’s.

Lees meer >

Soms zijn er beperkingen door de branche waarin je werkt waardoor het (nog) niet mogelijk is om gebruik te maken van een digitale werkplek in de cloud. In deze situaties leveren en beheren we nog steeds een traditionele (fysieke) serveromgeving.

Lees meer >

Op dit moment zijn malware, ransomware, datalekken en andere vormen van online criminaliteit aan de orde van de dag. Wij zorgen ervoor dat al jouw data optimaal beveiligd is.

Lees meer >

Je wilt naar de Cloud met je bedrijf? Dat kunnen wij voor je regelen. Bij ons krijgen alle medewerkers hun persoonlijke werkplek in de Cloud.

Lees meer >Een goede netwerk infrastructuur is de basis van een gezonde en goed werkende werkomgeving. Van het aanleggen en inrichten van de volledige technische ruimte tot de verzorging van een panddekkend WiFi netwerk : dat is waar wij goed in zijn.

Lees meer >

Onze support

Onze ervaren en betrokken specialisten zijn er voor advies, oplossingen of een luisterend oor. Iedere vraag is voor ons belangrijk en handelen we persoonlijk en met zorg voor je af. Zo zorgen we dat jouw IT goed werkt. Altijd. We kennen jou en de organisatie en denken altijd met je mee. Snel en oplossingsgericht. 

Wij groeien graag met je mee.

Groeit je organisatie? Of doe je juist liever even een stapje terug? Geen probleem. Onze oplossingen bewegen mee met de dynamiek van jouw organisatie. We kunnen snel en eenvoudig voor je uitbreiden of aanpassen. Zo bieden we de vrijheid die jij als ondernemer wenst. En geven we je de flexibiliteit die nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

Gratis adviesgesprek inplannen

De kracht van MAUS is klantgerichtheid, service en een persoonlijke benadering. Zo kunnen we je beter adviseren en dit maakt het contact persoonlijker. Plan hieronder een gratis advies gesprek in of neem direct contact met ons op.