De digitale werkplek

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een toekomstbestendige digitale werkplek, maar ook voor Microsoft 365 diensten, IT beheer, veiligheid, WiFi en netwerkoplossingen.

Werken in de Cloud

Je wilt naar de Cloud met je bedrijf? Dat kunnen wij voor je regelen. Bij ons krijgen alle medewerkers een persoonlijke werkplek in de Cloud. Met een druk op de knop haalt de medewerker zijn persoonlijke werkplek naar zich toe, vanaf elk gewenst apparaat, overal ter wereld. Dit heeft voor jou als ondernemer veel voordelen:

Geen hardware meer nodig

We bouwen de omgeving volledig virtueel op in de Microsoft Azure Cloud en plaatsen alle werkplekken in Azure Virtual Desktop (AVD). AVD is een werkplek-as-a-service. Dit betekent dat je nooit meer elke 5 jaar opnieuw in hardware hoeft te investeren (en ook geen implementatiekosten meer hebt).

Maximale flexibliteit

De omgeving waarin de werkplekken zijn gebouwd is eindeloos schaalbaar, zowel in capaciteit als in kosten. Nieuwe medewerker, nieuwe werkplek. Een medewerker minder, een werkplek minder, dus minder kosten.

Snelle implementatie

De inrichting van een volledige werkomgeving op basis van AVD inclusief alle werkplekken kost een stuk minder tijd dan een traditionele (fysieke) serveromgeving. Resultaat is een snellere installatie/migratie met minder kosten.

Optimale veiligheid en zekerheid

Microsoft onderhoudt en beveiligt het Azure Virtual Desktop platform. Wij onderhouden en beveiligen alle werkplekken voor onze klanten. Hierdoor heb je als gebruiker altijd een werkplek die veilig en up to date is.

Toekomstbestendig

Microsoft Azure, Azure Virtual Desktop en Windows 10 worden door Microsoft continu doorontwikkeld. Azure Virtual Desktop is continu in ontwikkeling. Dit betekent dat er in de toekomst meer functionaliteit zal worden toegevoegd en dat prestaties nog beter worden dan ze nu al zijn. Azure Virtual Desktop blijft hierdoor aansluiten op de eisen en wensen van de medewerkers en de organisatie en is met zekerheid de digitale werkplek van de toekomst.

Heldere kosten

Afhankelijk van de grootte van de organisatie betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand of een vast bedrag voor de volledige omgeving per maand. Zo maken we de IT kosten overzichtelijk en beheersbaar.

MAUS is Microsoft Silver Partner

Met de diensten van Microsoft 365 Business bieden we je naast de standaard Office apps (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), vele extra’s. Zo kun je via Teams chatten, bellen en videobellen met collega’s en externen. Daarnaast zijn er nog vele andere tools waarmee Microsoft 365 samenwerken makkelijk maakt. Als Microsoft Silver Partner adviseren we je graag over de mogelijkheden, zorgen we voor een perfecte technische inrichting én zorgen we dat je medewerkers getraind worden.

De licentiekosten bewegen mee met jouw organisatie. Iedere maand kun je licenties op- en afschalen. Op basis van je wensen en behoeften adviseren wij over welke licenties je nodig hebt. Zo hoeft niet altijd iedereen een eigen licentie te hebben, terwijl sommige medewerkers een uitgebreidere licentie nodig hebben dan anderen.

IT beheer

Het kan voorkomen dat er nog beperkingen zijn waardoor het (nog) niet mogelijk is om gebruik te maken van een digitale werkplek in de cloud. We zien dit bijvoorbeeld bij ondernemingen in de medische sector. Er zitten dan bijvoorbeeld restricties op de internetlijn zijn. In deze situaties leveren en beheren we nog steeds een traditionele (fysieke) serveromgeving.

Veiligheid

Op dit moment zijn malware, ransomware, datalekken en andere vormen van online criminaliteit aan de orde van de dag. Wij zorgen ervoor dat al jouw data optimaal beveiligd zijn. Dit doen we conform de door jouw branch gestelde eisen en op basis van de laatste wet- en regelgeving.

Wij beheren jouw server. Dit doen we met slimme software. Zo zien we storingen aankomen en zorgen we dat jij altijd probleemloos kunt werken en dat alles veilig is en blijft. Onze specialisten zijn sterk in preventief beheer.

Door het toepassen van de juiste beveiligings- en  automatiseringssoftware zorgen we ervoor dat ook je PC’s en laptops altijd veilig en up-to-date zijn.

Nadat wij je netwerk infrastructuur hebben aangelegd is elk netwerkcomponent voor ons zichtbaar en houden wij alles in de gaten voor je. Zo heb je altijd en overal op kantoor een snelle en stabiele internetverbinding.

Het beschermen van je data begint bij het beveiligen van je netwerk. Zo voorkomen we dat bedreigingen van buiten je bedrijf kwetsbaar maken. Voor een vast bedrag per maand is je bedrijf en je data beschermd tegen indringers van buitenaf.

Of je nu met 5 of 25 collega’s bent, elk bedrijf verwerkt data. Wij beveiligen je data met centraal beheerde veiligheidsinstellingen en security voor elke werkplek. Zo zorgen we dat jij met een gerust hart kunt werken. 

Netwerk & Wifi

Een goede netwerk infrastructuur is de basis van een gezonde en goed werkende werkomgeving. Van het aanleggen en inrichten van de volledige technische ruimte tot de verzorging van een panddekkend WiFi netwerk: dat is waar wij goed in zijn.

Wij zorgen voor een veilig netwerk waar iedereen in een bedrijf gebruik van kan maken, bezoekers en medewerkers. Een professioneel, goed beveiligd en beheerd draadloos netwerk met uitstekende service. Veilig draadloos internet zonder gedoe. Na de volledige installatie blijven we alles monitoren. Actief beheer en altijd up-to-date.