Fysio- en Manuele Therapie Baat – Wijchen

‘Binnen 3 weken een digitale werkplek voor de hele praktijk’

Fysio- en Manuele Therapie Baat bestaat uit een team van enthousiaste en bevlogen fysiotherapeuten, die gaan voor kwalitatief hoogwaardige zorg vanuit de wil om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. De praktijk bestaat uit 12 fysiotherapeuten en het team heeft veel verschillende specialismen in huis. We spreken praktijkeigenaar Nicole de Baat. Zij houdt zich bezig met de strategische koers van de praktijk en geeft invulling aan het personeelsbeleid. Daarnaast ondersteunt ze de financiële administratie.

Huisartsenpraktijk Breedeweg – Groesbeek

‘Korte lijnen met complete ontzorging’

Huisartsenpraktijk Breedeweg is een dorpspraktijk in Groesbeek met ongeveer 3400 patiënten. Zij leveren laagdrempelige en persoonsgerichte huisartsenzorg aan hun patiënten. Het team bestaat momenteel uit 11 mensen.

We spraken met praktijkeigenaar (en huisarts) Dirkje Snijders na de oplevering van een volledig nieuwe en geautomatiseerde omgeving.

Gratis adviesgesprek inplannen

De kracht van MAUS is klantgerichtheid, service en een persoonlijke benadering. Zo kunnen we je beter adviseren en dit maakt het contact persoonlijker. Plan hieronder een gratis advies gesprek in of neem direct contact met ons op.